• PROIECTARE

  PROIECTARE

 • ILUMINAT EXTERIOR

  ILUMINAT EXTERIOR

 • ILUMINAT INTERIOR

  ILUMINAT INTERIOR

 • SCENA

  SCENA

 • EXECUTIE

  EXECUTIE

Proiectare

Orice proiect incepe cu un calcul luminotehnic, grafic si simulare 3D.

Corpuri iluminat

urnizor de corpuri de iluminat, gama de branduri prestigioase international.

Iluminat interior

Proiectare si instalare sisteme de iluminat si de control.

Exterior

Furnizare și instalare sistem de degivrare jgheaburi si burlane, si multe altele.

Scenotehnica

Ai un eveniment? Oferim spre inchiriere scene, echipamente de iluminat, sonorizare si sisteme video.

Executie

Echipa noastra lucreaza fiecare proiect personalizat, de la concept pana la finalizarea lucrarii.

SERVICII BTF ROMANIA
Cele mai ambițioase proiecte devin realitate prin solutiile noastre tehnice pentru iluminatul rezidential, office, comercial sau arhitectural. De asemenea, tehnologiile noi din sistemele de iluminat eficiente energetic ofera un potential enorm de economisire a energiei. 

PROIECTARE

Orice proiect incepe cu un calcul luminotehnic, grafic si simulare 3D. Scopul nostru este de a facilitata calculul necesarului de lumina atat in interior, cat si in spatii deschise. In acest fel arhitectul, designerul, constructorul si beneficiarul stabilesc chiar in faza de proiectare toate detaliile proiectului.

CORPURI ILUMINAT

Suntem de multi ani furnizor de corpuri de iluminat, oferind garantia unor branduri de mare prestigiu international. Corpurile de iluminat profesionale sunt disponibile intr-o mare varietate, pentru toate tipurile de aplicatii, inclusiv iluminat interior-exterior, iluminat scenic si iluminat perimetral.

Oferim servicii complete de proiectare, achizitionare, instalare, service si garantie post instalare.
Asigurăm de asemenea suport tehnic, transport gratuit, certificate de conformitate, garanţie şi post garanţie pentru toate materialele livrate.

EXTERIOR

Furnizare și instalare sistem de degivrare jgheaburi si burlane, de protejare a conductelor la inghet, degivrarea cailor de acces. Zapada si inghetul pot produce pagube consistente pentru blocuri de locuinte private, cladiri administrative, cladirile industriale cu acoperisuri plate, la care problema principala este cantitatea mare de apa, gheata si zapada care se mentine pe platforma.

Furnizare instalatii de incalzire in pardoseala, solutia cea mai buna daca va doriti un sistem de incalzire eficient, modern, discret, usor de instalat in orice casa si, mai ales, cu pana la 30% mai economic decat solutiile clasice. 

INTERIOR

Proiectare si instalare sisteme de iluminat si de control pentru case inteligente pentru spatii comerciale, birouri, hoteluri ,cluburi , restaurante, Sali de spectacole cinematografe, discoteci, teatre, Centre SPA si wellness, obiective civile si rezidentiale, sisteme de control si management al iluminatului.

Iluminat in mediu explozibil: in zone  cu vapori inflamabili , gaze, pulberi ignitabile, fibre sau fulgere; locatii care necesita o continua si coerentailuminatie in temperaturi extreme ale mediului inconjurator; zonele care necesită frecvente stingeri si aprinderide lumini, in interior sau în aer liber; in cazuri extrem corozive, cu condiții umede, praf, la cald şi la rece; mediu marin, locatii umede, sarate si furtuni; zone de instalare industria grea, chimica, petrochimica, farmaceutica, platforme de extractie gaz-titei, zone marine; docuri de incarcare; minerit;tuneluri; statii de alimentare cu combustibili, zone generale de iluminare, interior sau exterior.

Furnizare instalatii de incalzire in pardoseala, solutia cea mai buna daca va doriti un sistem de incalzire eficient, modern, discret, usor de instalat in orice casa si, mai ales, cu pana la 30% mai economic decat solutiile clasice. 

SCENOTEHNICA

Inchiriere echipamente pentru evenimente

Oferim spre inchiriere scene, echipamente de iluminat, sonorizare si sisteme video  pentru diferite evenimente, atat pentru interior cat si pentru exterior.

Evenimente pentru care asigurăm servicii şi echipamente: concerte, spectacole, manifestări culturale și sportive, prezentări, lansări și promoții, expoziții, târguri, petreceri, reuniuni.

Lumini pentru mari evenimente

Proiectia de imagini pe cladiri cu Proiectoare 3D si 4D mapping

Iluminat arhitectural

Scene cu dotari complete, sonorizare si lumini, ecrane LED, pentru un numar de 5.000 – 40.000 de spectatori

Serviciile sunt realizate în regim de închiriere a echipamentelor si echipei tehnice, transportul, montajul şi exploatarea acestora fiind asigurate de firma noastră.

EXECUTIE

Echipa noastra lucreaza fiecare proiect personalizat, tinand cont de dorintele si necesitatile dumneavoastra, de la concept pana la finalizarea lucrarii. Suntem singura firma care se ocupa de proiect de la faza de proiectare pana la receptia finala, deoarece avem personal speializt pentru fiecare etapa in parte.

CERTIFICARI

CERTROM

ISO 9001

ISO 14001

Parteneri BTF Romania